Βρείτε τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που χρειάζεστε αναζητώντας σε περισσότερα από 15.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτου!
Στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
 
 Αναζήτηση
 
 
 
 
 
 
 
    
Τρόποι παράδοσης
Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής courier. Παραγγελίες που έχουν γίνει μέχρι τις 14:00 καθημερινά εξυπηρετούνται την επομένη (για νησιωτικές περιοχές όπως επίσης και για την Πελοπόννησο η παράδοση γίνεται σε 2 ημέρες).

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο διαφορετικό μεταφορέα δικής σας επιλογής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για αποστολή αντικειμένων με πολύ μεγάλο βάρος ή όγκο υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κάποιας μεταφορικής της αρεσκείας σας προκειμένου να τα παραλάβετε με χαμηλότερη τιμή. Σε αυτήν την περίπτωση είναι υποχρεωτική η πληρωμή μέσω τραπέζης.

Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση.
Εάν η διεύθυνση αποστολής είναι διαφορετική από την διεύθυνση τιμολόγησης η πληρωμή γίνεται μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μεταφορικά έξοδα.
Στη λιανική πώληση η αποστολή των ανταλλακτικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα, ακόμη και σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες από τον μεταφορέα.

Στη χονδρική πώληση η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται με χρέωση του παραλήπτη - επαγγελματία, κατόπιν επιλογής του για τον τρόπο αποστολής.
 
Η εταιρία μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο καινούργιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς για ότι ανταλλακτικό κι αν ψάχνετε. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών (Φανοποιεία, Μηχανικά, Αναλώσιμα κλπ.) ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.