Βρείτε τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που χρειάζεστε αναζητώντας σε περισσότερα από 15.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτου!
Στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
 
 Αναζήτηση
 
 
 
 
 
 
 
    
Τρόποι παραγγελίας
Η AUTOSPARES.GR σας ευχαριστεί που την επιλέξατε. Είμαστε στην διάθεση σας πριν και μετά την αγορά σας, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη μέσω, τηλεφώνου και email. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@autospares.gr ή στο 2310 556446 για οποιαδήποτε πληροφορία / απορία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ακολουθεί ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει στην διαδικασία παραγγελίας του ανταλλακτικού που επιθυμείτε.

1. Εύρεση Ανταλλακτικών
1. Συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία στην αρχική σελίδα και στην ενότητα ¨ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ¨ θα οδηγηθείτε στην σελίδα των αποτελεσμάτων όπου φαίνονται τα ανταλλακτικά που ταιριάζουν με τα κριτήρια που ορίσατε.
2. Η σελίδα μας ενημερώνεται καθημερινά με καινούρια ανταλλακτικά. Ακόμα κι’ αν δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε μην απογοητεύεστε. Το ανταλλακτικό που θέλετε το έχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@autospares.gr ή στο 2310 556446 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

2. Έλεγχος Συμβατότητας
1. Λόγο της τεράστιας ποικιλίας , της πολυπλοκότητας και της ιδιαιτερότητας των ανταλλακτικών αυτοκινήτων καλό θα ήταν πριν την αποστολή της παραγγελίας σας να προηγηθεί ένας έλεγχος της συμβατότητας / καταλληλότητας του ανταλλακτικού που επιθυμείτε με / για το όχημά σας. Για τον έλεγχο αυτόν θα χρειαστεί να γνωρίζετε:
i. Τον αριθμό πλαισίου του οχήματός σας.
ii. Τον αριθμό κινητήρα του οχήματός σας.
iii. Το έτος κατασκευής του οχήματός σας.
iv. Τον κυβισμό του οχήματός σας.
2. Γνωρίζοντας τα παραπάνω στοιχεία σας απαντούμε άμεσα είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά για την καταλληλότητα του ανταλλακτικού που θέλετε όπως επίσης και για τη διαθεσιμότητά του.
3. Εάν το ανταλλακτικό που θέλετε δεν είναι κατάλληλο για το όχημά σας, σας ενημερώνουμε ως προς τα αντίστοιχα διαθέσιμα.

3. Παραγγελία
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με τρείς τρόπους:
i. Με email στο sales@autospares.gr (σε 24ωρη βάση)
ii. Τηλεφωνικά στο 2310 556446 (εργάσιμες από τις 8:30 έως τις 16:00)
iii. Μέσω της φόρμας παραγγελίας στο site. 
Η εταιρία μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο καινούργιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς για ότι ανταλλακτικό κι αν ψάχνετε. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών (Φανοποιεία, Μηχανικά, Αναλώσιμα κλπ.) ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.