Βρείτε τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που χρειάζεστε αναζητώντας σε περισσότερα από 15.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτου!
Στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
 
 Αναζήτηση
 
 
 
 
 
 
 
    
Τρόποι πληρωμής
Στην autospares.gr χρησιμοποιούμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής των εμπορευμάτων που παραγγείλατε. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την πληρωμή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 556446 ή στο info@autospares.gr

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):
Τα προϊόντα έρχονται μέσω courier στο χώρο σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Για αγορές μεγαλύτερες των 500 Ευρώ, θα πρέπει να προπληρωθεί το 20% του ποσού της παραγγελίας με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας και το υπόλοιπο με την παράδοση της παραγγελία σας στο χώρο σας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01.04.2011, τα παραστατικά αξίας 3.000 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με Κατάθεση / Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 208/375207-07

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.2310 556446 ή στείλτε ένα email για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@autospares.gr ή στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310552634 και σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α ενώ τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα είναι Δωρεάν !!!
 
Η εταιρία μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο καινούργιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς για ότι ανταλλακτικό κι αν ψάχνετε. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών (Φανοποιεία, Μηχανικά, Αναλώσιμα κλπ.) ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.