Βρείτε τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που χρειάζεστε αναζητώντας σε περισσότερα από 15.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτου!
Στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!
 
 Αναζήτηση
 
 
 
 
 
 
 
    
Χονδρική
Η εταιρία μας με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς για ότι ανταλλακτικό κι αν ψάχνετε.

Εάν είστε επαγγελματίας του χώρου (Έμπορος, Συνεργείο Αυτοκινήτων κλπ) επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώνουμε για τις εκάστοτε τιμές χονδρικής.

Η ιστοσελίδα μας ενημερώνεται καθημερινά με νέους κωδικούς αλλά λόγω της πολυπλοκότητας και του τεράστιου μεγέθους του αντικειμένου μας μη διστάσετε αν δεν βρίσκετε κάτι να μας το ζητήσετε.

Καλό επίσης θα ήταν για να αποφεύγονται λάθη να έχετε τα στοιχεία του οχήματος προς συντήρηση (Ημ. Άδειας, Αρ. κινητήρα κλπ) όταν μας κάνετε τις παραγγελίες σας.

Φιλικά,
Παναγάκος Γιώργος


 
Η εταιρία μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο καινούργιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς για ότι ανταλλακτικό κι αν ψάχνετε. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών (Φανοποιεία, Μηχανικά, Αναλώσιμα κλπ.) ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.